با شروع سال جدید مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر جهت رفع مشکل سایش و افزایش عمر سه عدد از شوت ها که در خط انتقال گندله مشکلات زیادی ایجاد کرده بود، قراردادی را مرکز تحقیقات منعقد کردند. طی این قرارداد، از مرکز تحقیقات خواسته شده که با استفاده از نرم افزار KMPCDEM این شوت ها شبیه سازی شده و دلیل مشکلات آن مشخص و برای رفع آنان راهکارهایی ارایه کند. نرم افزار KMPCDEM، نرم افزاری است که کد نویسی آن در سال ۲۰۱۳ در مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی گر بر منبای روش اجزای گسسته، آغاز شد. این نرم افزار کاربردهای زیادی در زمینه شبیه سازی قسمت های مختلف کارخانه های فرآوری به خصوص در بخش خردایش، انتقال مواد و جدایش مواد دارد. این نرم افزار علاوه بر بخش معدن و فرآوری مواد معدنی، در صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کشاورزی و همچنین در صنایع هسته ای (دفن زباله های اتمی، طراحی سانتریفیوژها و فرآوری اورانیوم) کاربرد فراوانی دارد. نمونه های تجاری و خارجی این نرم افزار هم وجود دارد ولی به دلیل تحریم ها علیه کشور ما، در دسترس محققین و صنایع به آنها وجود ندارد. از سال ۲۰۱۳ تاکنون این نرم افزار توسط محققین مرکز دائما در حال توسعه بوده و در حال حاضر که نسخه آزمایشی آن ارایه شده، ظرفیت شبیه سازی آن حداقل ۵۰ برابر و سرعت شبیه سازی آن ۱۱ برابر بهترین نمونه خارجی آن است همه این ها باعث شده که این نرم افزار برخلاف خیلی از نمونه های مشابه خارجی استفاده صنعتی داشته و جوابگوی نیاز صنایع باشد.
تاکنون از این نرم افزار برای شبیه سازی قسمت های مختلف کارخانه های این مجتمع، از جمله شبیه سازی آسیای نیمه خودشکن کارخانه تغلیظ و تحلیل میزان فشار وارده به یاتاقان آن، شبیه سازی آسترهای دیواره آسیای گلوله ای کارخانه گندله سازی و تحلیل نیروهای وارده بر آن و اصلاح طرح آن، شبیه سازی شوت پلکانی آسیای گلوله ای و تغییر طرح آن، شبیه سازی باالابرهای خشک کن های کارخانه گندله سازی و اصلاح طرح آن و … استفاده شده بود.
مدیران این مجتمع که از قابلیت های زیاد این نرم افزار مطلع بودند، زودتر از بقیه صنایع پیش گام شده و اولین قرارداد رسمی خود را در سال حمایت از تولید ملی، جهت بکارگیری این نرم افزار بومی در بهبود خط تولید خود عقد کردند.
مرکز تحقیقات طی این قرار داد ناظر بر ساخت و نصب این شوت ها و پایش های بعد از نصب نیز خواهد بود.