در این جلسه که در تاریخ ۹۹/۱۰/۱۸ برگزار گردید، طرح های اصلاحی در آسیای خشک خط ۱ مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ابتدا در مورد اهمیت استفاده از ظرفیت هوای Mixer Fan مشعل جهت افزایش تناژ در آسیای نیمه خودشکن، تست های انجام شده و نتایج این تست ها بحث شد. تست های انجام شده نشان داد که با استفاده از ظرفیت هوای رقیق کننده می توان به افزایش تناژ ۲۹۰ تن بر ساعت در آسیای نیمه خودشکن خشک رسید:
جهت استفاده از این ظرفیت افزایش تناژ در ابتدا باید ملزوماتی را در نظر گرفت تا مشعل بتواند در فشار مثبت نیز روشن باشد و هم چنین مشکل بیرون زدن گرد و غبار از داخل شوت خوراک ورودی به آسیا نیز برطرف گردد، از جمله موارد مطرح شده برای رفع این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نصب کانال ورود هوا از جلو و جانب شوت ورودی خوراک
- مجرای هوا برای ایجاد پردهی هوایی اطراف کانال ورود خوراکشبیه سازی سیالاتی آسیا در حالت معمول ( بدون هوای رقیق کننده و همراه با هوای رقیق کننده ) و پس از اجرای طرح های اصلاحی انجام شده است. این شبیه سازی های انجام شده در شکل های زیر آمده است:
نتایج به دست آمده از شبیه سازی های سیالاتی، نشان داد که می توان با انجام طرح های اصلاحی در نظر گرفته شده، از ظرفیت هوای رقیق کننده جهت افزایش تناژ در آسیای نیمه خودشکن خشک استفاده کرد.
موضوع دیگری که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت طراحی جدید شوت ورودی به آسیای گلوله ای تر کارخانه تغلیظ مگنتیت جهت راه اندازی کنترل نسبت آب به جامد آسیا می باشد:با تغییر طرح کانال ورود خوراک، می توان مشکل گرفتگی آن را حل کرد که این کار اولین قدم در راه اندازی کنترل نسبت آب به جامد آسیا می باشد.
- ارائه دهنده: دکتر علیرضا حسنخویی