پروفسور صمد بنیسی در جلسه ای با عنوان “خلاصه کارکرد شش ساله (۹۴-۸۸) مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی گر در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر” که در صبح روز ۳۰ دی ماه ۱۳۹۴ و با دعوت پژوهشکده سنگ آهن و فولاد درحضور تعدادی از معاونان، روسا و کارشناسان مجتمع گل گهر و شرکت گهر روش در سالن کنفرانس واحد فرآوری مجتمع معدنی و صنعتی گل گهر برگزار گردید به ارائه گزارش عملکرد شش ساله مرکز تحقیقات کاشی گر در راستای بیان نتایج تعامل بین صنعت و دانشگاه و افزایش هر چه بیشتر و بهتر این تعامل پرداخت. محور اصلی سخنرانی پروفسور بنیسی را پروژه های انجام شده در این مجتمع که در بخش های مختلف آن از جمله بخش خردایش کارخانه مگنتیت، بخش آبگیری کارخانه مگنتیت و بخش خردایش و خشک کنی کارخانه گندله سازی اجرا شده بود، تشکیل می داد. در پایان جلسه مهندس محیاپور (معاون بهره برداری مجتمع)، مهندس رفیع زاده (مدیر فرآوری) و مهندس ستوده بحرینی (مدیر گندله سازی) ضمن تشکر و قدردانی از پروفسور بنیسی و کارشناسان مرکز تحقیقات کاشی گر از نتایج مثبت پروژه ها گفتند و این مطلب را افزودند که مجتمع گل گهر جواب اعتماد خود به مرکز تحقیقات کاشی گر را گرفته است. ایشان در ادامه ابراز امیدواری کردند که این همکاری همچنان ادامه پیدا کند.
شایان ذکر است که نتایج بدست آمده شامل افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت آسیاهای نیمه خود شکن، افزایش ۲ تا ۳ برابری عمر آسترهای دیواره ورودی و خروجی آسیای نیمه خود شکن، افزایش ۶ درصدی درصد جامد ته ریز تیکنر و بهبود قابل توجه مسائل کنترلی تیکنر، کاهش دانه بندی خروجی آسیای گلوله ای تر، کاهش حساسیت آسیای گلوله ای کارخانه گندله سازی نسبت به رطوبت مواد ورودی (که باعث تفاوت ۲۷ تن در ساعتی می شود)، افزایش عمر دمپر فن جدا کننده هوایی می گردند.
گزارش خلاصه عملکرد شش ساله مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی گر در شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به شرح ذیل میباشد.
– اصلاح طرح آسترهای جداره آسیای نیمه خود شکن کارخانه تغلیظ مگنتیت
– اصلاح طرح آسترهای دیواره ورودی و خروجی آسیای نیمه خود شکن کارخانه تغلیظ مگنتیت
– استاندارد سازی عوامل عملیاتی موثر در کارآیی آسیای گلوله ای کارخانه تغلیظ مگنتیت
– افزایش کارآیی تیکنر باطله کارخانه تغلیظ مگنتیت
– اصلاح طرح بالابرهای بخش خشک کنی آسیای گلوله ای کارخانه گندله سازی
– اصلاح طرح دمپر فن جدا کننده هوایی کارخانه گندله سازی
– طرح های اصلاحی (نصب سرند و اصلاح بخشی از آسترهای آسیا) به منظور جلوگیری از بازگشت گلوله به داخل بخش خشک کن کارخانه گندله سازی
– استاندارد سازی پارامترهای عملیاتی موثر در کارآیی آسیای گلوله ای خشک کارخانه گندله سازی
اعضای مرکز تحقیقات که در این پروژه ها مشارکت داشته اند عبارت از دکتر مصطفی مالکی مقدم، دکتر غلامعباس پارساپور، مهندس علیرضا حسنخویی، مهندس احسان ارغوانی، مهندس علیرضا قاسمی، مهندس محسن مرادی و مهندس سید امید موسوی می باشند.
در لینک زیر کاتالوگ مربوط به خلاصه ای از پروژه های انجام شده در مجتمع گل گهر قابل دریافت است.
0 دیدگاه
اسماعیل خفاجه
با سلام و ضمن عرض خسته نباشید خدمت جامعه مهندسین معدن-گرایش فرآوری مواد معدنی
پیشنهاد می شود در مورد مدارهای فراوری تولید سنگ آهن دانه بندی اعم از مشکلات تعیین عیار بار ورودی ،محصول و مشکل بازیابی و عیب یابی فراوری انها مطلب بگذارید و در این راستا کمک مان نمایید.
با تشکر اسماعیل خفاجه- دانشجوی کارشناسی ارشد فرآور معدن از دانشگاه بیرجندو کارمند معدن سنگ اهن سنگان
شماره تماس ۰۹۱۵۱۳۶۸۵۲۲