شرکت ERSEL بزرگترین کمپانی تولید تجهیزات کارخانه های فرآوری مواد در ترکیه و یکی از مطرح ترین شرکت ها در زمینه طراحی مدارهای سنگ شکنی در خاورمیانه است که در ایران نیز چند مدار را طراحی و نصب کرده است. این شرکت همچنین تاکنون چند مدار را برای تعدادی از معادن اروپایی و آمریکایی طراحی و پیاده سازی کرده اند.
در دوشنبه این هفته مصادف با ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ مهندس Zafer Temeltas از مدیران این شرکت، از مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی گر بازدید به عمل آوردند. وی در این بازدید با گزیده ای از فعالیت های مرکز در خصوص طراحی آستر و بهینه سازی آسیاها دیدن نمودند. ایشان در ادامه از آسیای آزمایشگاهی مرکز تحقیقات و نرم افزار KMPC-DEM، به عنوان دو ابزار مهم در طراحی آستر دیدن کردند.
آقای Temeltas همچنین از دو نرم افزار تجاری شده مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی گر (موازن و همت) استقبال زیادی کردند و این دو نرم افزار را هم راستا با اهداف شرکت خود دانستند.
در پایان ایشان مرکز تحقیقات را یکی از فعالترین گروه های علمی و عملی در بحث فرآوری خواندند که نه تنها همگام با علم روز دنیاست، بلکه در اجرای صنعتی آنان نیز بی نظیر عمل کرده است.
3 دیدگاه
Saeed
بسیار عالی
این بازدیدها نمایان گر پیشرفت علمی و صنعتی مرکز تحقیقات است.
خداقوت دوستان
00000000
باسلام و وقت بخیر امیدوارم تمامی این کوششها در جهت کارآفرینی باشد اونچه جامعه کنونی ما ر به ورطه نیستی داره میکشنوه عمل بدون بازار هست درسته که عمل مهندسی معدن مقداری از نیازهای معدنی کشور رو حل میکنه ولی هنوز هم میبینیم که تویه خیلی از موارد حرفی برای گفتن نیست به نظر من نفت و معدن خیلی از مشکلات اقتصادی رو و حداقل کار جوانان رو میتونست فراهم کنه ولی خیلی موارد هنوز کمرنگ و وابسته عمل میکنه.
خداقوت از تلاشهای که میکنید و این در حد یک انتقاد بو د نه من رشته معدن خوندم و نه حتی دستی در معدن دارم ولی علاقمند به معدن هستم.امیدوارم رای زنیهای اینچنینی قدمی در جهت پیشبرد اهدافتون باشه از جانب بنیسی بخاطر زحماتی که شنیدم تشکر میکنم
در پناه حق
صمد بنیسی
سلام
با تشکر از اظهار لطف جنابعالی. کار اصلی ما در این مرکز، استاندارد سازی راهبری کارخانه های فراوری مواد معدنی از طریق بازرسی فرآیند است. در این کار با مشخص کردن مشکلات خط تولید، کاربردی و عملی ترین راه حل پیشنهاد و به اجرا گذاشته می شود. تجربه ۲۰ ساله ما نشان داده که اکثر کارخانه های فرآوری بسیار پایین تر از حد اسمی خود ار نظر کیفیت و کمیت کار می کنند که عمدتا به عدم آموزش صحیح کارکنان در نحوه راهبری مربوط می شود. این شیوه را در دو ده اخیر در کارخانه های فرآوری ذغال سنگ، سنگ آهن و مس بکار گرفته ایم که نتایج خوبی به همراه داشته است. این مرکز بدون هیچ کمکی از نهاد دولتی و خصوصی فقط با توانمندی و پشتکار بیش از ۲۰ نفر از جوانان متخصص و متعهد اداره می شود.