در این ارائه که به علت گستردگی مطالب در تاریخ های ۴ و ۱۱ مرداد ماه ۱۳۹۷ برگزار شد برخی مسائل مربوط به مدار آسیاکنی کارخانه پرعیار کنی ۲ مورد بررسی قرار گرفت که در زیر به آن پرداخته می شود:
سنگ شکن بار برگشتی فاز ۲ مجتمع مس سرچشمه که در زمره ی جدیدترین سنگ شکن های موجود در کارخانه های فرآوری می باشد معرفی گردید که در شکل زیر مشخصات آن و جانمایی این سنگ شکن در کارخانه مورد بررسی قرار گرفته است:

اقدامات مورد نیاز جهت راه اندازی این سیستم که عبارتند از آهنرباهای موجود در مسیر و مسیرهای انتقال این آهنربا بررسی گردید . شکل زیر تجهیزات موجود جهت جلوگیری از ورود گلوله به سنگ شکن بار برگشتی را نشان می دهد .

در ادامه برخی مشکلات و موانع راه اندازی این تجهیز نیز عنوان گردید و راه کارهایی برای آن ها ارائه گردید.
پس از بررسی سنگ شکن بار برگشتی فاز ۲ حلقه کنترل پیشرفته آسیای نیمه خودشکن۲ (ACT) مورد بررسی قرار گرفت.
همانطور که در ارائه های قبل در رابطه با این سیستم توضیحاتی آورده شده بود اما بطور کلی این سیستم مجموعه نرم افزار کنترلی با قابلیت طراحی و اجرای بالاترین سطح استراتژی ها و کاربردهای کنترلی جهت پایداری فرآیند و بهینه سازی پاسخ ها با هدف دست یابی به مناسب ترین نتایج اقتصادی و عملکرد فرآیندی می باشد.
شکل زیر محتوای این سیستم کنترلی را نشان می دهد.
در ادامه به روش های کنترلی این سیست

م پرداخته شد که به طور کلی از چهار طریق این اقدام صوررت میگیرد که در زیر نیز آورده شده است:

اجرای یکی از حالت های حلقه کنترل پیشرفته آسیای نیمه خودشکن۲ طبق دیاگرام زیر تشریح گردید.

در رابطه با منطق فازی این حلقه نیز توضیحاتی عنوان گردید که روند کلی آن و معرفی کلی در تصویر زیر آورده شده است.






