در این مراسم که در روز چهارشنبه مصادف با نهم بهمن ماه سال 1392 برگزار گردید، آقای غلامعباس پارساپور با دفاع از رساله ی دکترای خود، به درجه ی دکترای فرآوری مواد معدنی نایل گردیدند.
این مراسم در ساعت 11 صبح با قرائت قرآن آغاز گردید. پس از آن دکتر صمد بنیسی، مطالبی را پیرامون مرکز تحقیقات و همچنین دستاورد های دکتر پارساپور در این چند سال، عنوان فرمودند. در پایان جلسه نیز حاضران پس از پرسش سوالات خود پیرامون رساله ی دکترای دکتر پارساپور، از مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی و دستاوردهای چند ساله ی این مرکز دیدن فرمودند.
در آخرین پنجشنبه دی ماه ۱۳۹۲، مهندس علیرضا قاسمی، از اعضای مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشی و سرپرست گروه توسعه اولین نرم افزار ایرانی شبیه سازی بر مبنای DEM ، آخرین درست آوردهای گروه را به سمع و نظر حضار رساندند.
در بخش اول این سمینار، نتایج حاصل از اضافه کردن الگوریتم های تشخیص همسایگی در نرم افزار، ارائه شد. نتایج نشان دادند که اگر در محیط شبیه سازی ۱۷۰۰ ذره حضور داشته باشند، با استفاده از الگوریتم شبکه بندی، سرعت محاسبات را ۲/۸۷ برابر و در صورت استفاده از الگوریتم درختی این افزایش سرعت برابر ۲/۸۹ خواهد بود. در حال حاضر سرعت انجام محاسبات در صورت استفاده از این الگوریتم ها نزدیک به ۰/۶۳ ثانیه شبیه سازی به ازای انجام یک ساعت انجام محاسبات است (تعداد ذرات ۱۷۰۰). این دو الگوریتم حاصل تحقیقات، آقای مهندس میلاد نژاد آریا و مهندس یاسر دهقان بود که در قالب پروژه کارشناسی این کار را انجام داده بودند.
در بخش دوم نمایشی از شبیه سازی حرکت ذرات در آسیایی به طول ۱۰۸ میلیمتر و قطر ۱ متر، بود. در ویرایش های قبلی این نرم افزار به دلیل اشغال شدن بیش از حد حافظه رم رایانه، محدودیت زیادی در افزایش تعداد ذرات وجود داشت. با بهینه سازی هایی که در کدهای نرم افزار KMPCDEM انجام شد، این امکان فراهم شد تا بتوان هر تعداد از ذرات را وارد شبیه سازی کرد.
در فیلمی که در ارائه به نمایش گذاشته شد بیش از ۶۴۰۰ ذره شبیه سازی شده بودند. با این وجود، در هنگام اجرای این نسخه از نرم افزار، تنها ۹۵ مگابایت از رم اشغال شده بود، در حالی که در ویرایش قبلی از نرم افزار تنها برای ۲۰۰۰ ذره، بیش از ۱۵۰۰ مگابایت از رم اشغال می شد. در حال حاضر نیز یک شبیه سازی دیگر با ۱۴ هزار ذره در سرور مرکز تحقیقات در حال اجراست که تنها ۱۰۲ مگابایت از رم سرور را اشغال کرده است. تا کنون محدودیتی برای اضافه کردن تعداد ذرات در این ویراش از نرم افزار، مشاهده نشده است و انتظار می رود که بتوان تا ۲۰۰ هزار ذره را وارد شبیه سازی کرد.
این نرم افزار شامل دو بخش می باشد یکی محیط شبیه سازی که در این بخش پارامترهای شبیه سازی کاربر میتواند وارد نرم افزار کند همزمان میتوان نتایج را با سرعت خیلی پایین مشاهده کرد. در بخش دوم این نرم افزار هیچ شبیه سازی انجام نمی شود و فقط نتایج شبیه سازی انجام شده را می توان با سرعت بالا مشاهده کرد.
امروز یکشنبه مصادف با اولین روز زمستانی سال 1392، دکتر یحیایی سخرانی خود را پیرامون نگاهى به فرصت ها و چالش هاى تحصيل و پژوهش در ايران و استراليا، ایراد فرمودند. این سخنرانی که در تالار دکتر سینایی در محل دانشکده فنی و مهندسی برگزار گردید، با استقبال زیاد دانشجویان و اساتید دانشکده فنی همراه بود. سخنرانی راس ساعت 12 آغاز و پس از پایان سخنرانی، دکتر یحیایی زمانی را برای پرسش و پاسخ حضار اختصاص دادند. این مراسم در ساعت 13 به پایان رسید.
هر ساله دکتر صمد بنیسی برای آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد و سال آخر کارشناسی با مفاهیم صنعتی فرآوری و کانه آرایی، بازدید علمی یک روزه ای را برگزار می کنند. این بازدید با وجود اینکه جزو مفاد درسی دانشگاه نمی باشد و حضور در آن کاملا اختیاری است همواره استقبال زیادی از آن می شود و دانشجویان همواره با علاقه زیاد در این بازدید حضور پیدا می کنند تا جایی که حتی دانشجویان سایر رشته ها نیز برای حضور در این بازدید تلاش زیادی می کنند.
هجدهمین دوره از این بازدید که در پنجشنبه 16 آذرماه سال 1391 مصادف با روز دانشجو برگزار گردید، دانشجویان از سه کارخانه نیمه صنعتی، کارخانه طرح قدیم و کارخانه طرح جدید پر عیار کنی مس آن مجتمع دیدن فرمودند و آقای دکتر بنیسی توضیحات هر مرحله از فرآیند را به طور کامل به سمع حاضران رساندند.
پس از بازدید نیز آقای دکتر بنیسی به مناسبت روز دانشجو پس از بازدید نیز آقای دکتر بنیسی به مناسبت روز دانشجو به هریک از دانشجویان به رسم یادبود یک کلاسور با نشان مرکز تحقیقات کاشی گر اعطا نمودند.
در پایان نیز از مسئولین مجتمع مس سرچشمه که بار دیگر زمینه برگزاری این بازدید را فراهم نمودند کمال تشکر را داریم.
آخرین نظرات
سعید درویش تفویضی در: چهارصد و پنجاه و نهمین جلسه هفتگی مرکز تحقیقات فرآوری مواد کاشیگر (یک دهه تلاش جمعی برای بهبود طرح مجرای ورودی سنگشکنهای مخروطی ثالثیه مجتمع مس سرچشمه)
عالی فرشید جان، موفق باشی ...
محمد انصاری در: استانداردسازی فرآیند در کارخانههای مجتمع صنعتی و معدنی گلگهر:بازرسی فرآیندی جداکنندههای مغناطیسی تر کارخانه تغلیظ مگنتیت
سلام. برای رسم فلوشیت ها، از نرم افزار موازن که از تولیدات مرکز تحقیقات کاشیگر ا ...
jamal63 در: استانداردسازی فرآیند در کارخانههای مجتمع صنعتی و معدنی گلگهر:بازرسی فرآیندی جداکنندههای مغناطیسی تر کارخانه تغلیظ مگنتیت
سلام .وقت بخیر فلوشیت رو با چه نرم افزاری رسم کردین؟ ممنون ...
محمد انصاری در: انتشار کتاب "از مفهوم تا محصول - روش اجزای گسسته" (به زودی...)
سلام. در حال چاپ است. موفق باشید ...
محسن مرادی در: مجموعه کتب استانداردسازی راهبری کارخانهها از طریق بازرسی فرآیند
تشکر. موفق باشید. ...